El policia tirotejat a l'Institut de Tecnologia de Massachusetts.
El policia tirotejat a l'Institut de Tecnologia de Massachusetts. (Foto: Reuters)
Massachusetts

Maten a trets un policia al campus de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts

Un policia de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts, que havia estat reclamat per un aldarull al campus, ha estat tirotejat. La víctima, amb múltiples ferides de bala, ha estat traslladada a un hospital, on, finalment, ha mort. La policia busca l'autor o autors de l'agressió. La universitat, per la seva banda, ha demanat als estudiants que no surtin dels apartaments del campus.

RedaccióActualitzat
En una setmana negra per als Estats Units un altre incident ha tornat a disparar totes les alarmes a Boston. Un policia de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts ha mort tirotejat. La víctima, amb múltiples ferides de bala, ha estat traslladada a un hospital, on, finalment, no li han pogut salvar la vida i ha mort arran de les ferides.

La víctima havia anat fins al lloc dels fets després de rebre una queixa per aldarulls, entre els carrers Vasser i Maine del campus, on, precisament, ha estat tirotejat. Al lloc dels fets, segons els testimonis, s'han sentit trets i explosions. La policia busca l'autor o autors de l'agressió.

La universitat, per la seva banda, ha demanat als estudiants que no surtin dels apartaments del campus. En la pàgina web, els responsables del MIT demanen prudència i han confirmat que el sospitós o sospitosos de l'assassinat de l'agent ja no eren al campus.

El campus del MIT es troba prop de Boston, que aquesta setmana va ser escenari de les explosions a la meta de la marató.
Anar al contingut