El punt del carrer Ramon Turró on s'ha trobat el cotxe amb els dos ferits
El punt del carrer Ramon Turró on s'ha trobat el cotxe amb els dos ferits
Barcelona

Maten un home a trets i en fereixen un altre dins d'un cotxe a Barcelona

Els Mossos investiguen el tiroteig, que ha passat aquesta matinada al barri del Poblenou

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort a trets d'un home dins d'un cotxe a Barcelona, al barri del Poblenou. Un altre home que l'acompanyava ha quedat ferit  en un braç durant el tiroteig.

La policia catalana informa que han rebut un avís poc després de dos quarts de tres de la matinada que dos homes estaven ferits per arma de foc dins d'un vehicle en la via pública, en el districte de Sant Martí de Barcelona.

 

 

Efectius policials i d'assistència mèdica s'han desplaçat al carrer de Ramon Turró, cantonada amb el carrer Llacuna, al barri del Poblenou, on s'ha localitzat el vehicle, amb matrícula alemanya, amb els dos homes ferits. Un dels ferits ha mort al lloc dels fets mentre els serveis mèdics intentaven reanimar-lo, i l'altre ha estat traslladat a un centre hospitalari.

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s'han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies dels fets i localitzar el presumpte autor o autors del tiroteig.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut