Jaume Matas en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Jaume Matas en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Palma

Matas i el seu cunyat, imputats en el "cas Over" de finançament il·legal del PP

El magistrat que investiga la trama Gürtel a Mallorca vol que expliquin la seva relació amb l'empresa Over Marketing i el seu paper en les campanyes electorals del PP balear entre el 2003 i el 2007.

RedaccióActualitzat
L'expresident de les Balears, Jaume Matas, el seu cunyat Fernando Areal i l'exconseller d'Interior José María Rodríguez han estat citats a declarar com a imputats pel "cas Over", una ramificació del "cas Gürtel", que investiga el finançament irregular del PP a Mallorca.

El jutge José Castro, que investiga la trama Gürtel a Mallorca, vol que els tres imputats expliquin la seva relació amb l'empresa Over Marketing i el seu propietari, Daniel Mercado, així com el seu paper en les campanyes electorals del PP balear entre el 2003 i el 2007.

Segons l'ordre judicial, José María Rodríguez declararà el pròxim dilluns 12 de novembre i el dimarts 13 ho farà Matas i el seu cunyat Fernando Areal.

El "cas Over", que investiga les contractacions del govern balear de Jaume Matas (2003-2007) amb Over per un valor total de 3,5 milions, treballs que suposadament van estar arreglats o que es justifiquen amb factures falses o inflades i que, segons sospita la fiscalia, en realitat eren una manera de pagar a l'empresa, amb diner públic, la seva feina per al PP balear.

Anar al contingut