Mataró

Mataró celebra l'Innova 360º

Del 13 al 15 de novembre, la capital del Maresme acull ponències, taules rodones, tallers pràctics i espais d'interrelació dirigits a la innovació empresarial a on es parlarà de xarxes socials, creació de blogs i vídeos, xarxes sense fils i noves oportunitats de negoci.

Actualitzat
Innova 360º és un esdeveniment que vol posar la innovació a debat entre el sector empresarial. És una trobada per aplicar noves idees i serveis lligats a les recents tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a Mataró.

Tallers de xarxes socials, creació de blogs i vídeos, xarxes sense fils, així com taules rodones dedicades a combinar el sector empresarial més tradicional amb el més innovador que aplica les TIC són algunes de les sessions destacades d'aquest Innova 360º.

"Hi ha un fort component de l'àmbit audiovisual durant les jornades. Per exemple, divendres a la tarda comptarem amb la tertúlia audiovisual que reunirà a experts com Héctor Milla o el periodista Carles Capdevila, amb els quals debatrem sobre la televisió ciutadana, la participació en l'audiovisual, els nous formats, etc.", explica Jordi Marín, director gerent del Consorci Digital Mataró del Maresme.

Innova 360º està organitzat per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Mataró i Tecnocampus. El resum de les jornades es pot seguir des del blog creat per l'ocasió.
Anar al contingut