Masella estrena la temporada d'esquí amb 4 pistes i un remuntador

Masella estrena la temporada d'esquí amb 4 pistes i un remuntador

Masella estrena la temporada d'esquí amb 4 pistes i un remuntador

Actualitzat
En la imatge un primer pla d'un noi practicant snowboard a l'estació de Masella. Imatge del 25 de novembre de 2016. (horizontal)

En la imatge un primer pla d'un noi practicant snowboard a l'estació de Masella. Imatge del 25 de novembre de 2016. (horizontal)

ACN Alp.-L'estació d'esquí de Masella ha estrenat la temporada d'esquí amb quatre pistes obertes i un remuntador a la zona de Coma Oriola. La nevada caiguda dimecres a la nit va permetre a l'estació obrir una de les pistes de forma prèvia aquest dijous a la tarda i estrenar oficialment la temporada aquest divendres. El director de l'estació, Xavier Nolla, ha assegurat que "les previsions de temporada són magnífiques, demà podrem obrir fins a 12 pistes i esperem anar obrint l'estació progressivament". En aquest sentit, Nolla, ha afegit que "pel pont del desembre esperem tenir pràcticament la totalitat de l'estació oberta". L'estació obrirà demà dissabte els sectors de l'Isard, la Tosa i Coma Oriola, el que suposen 13 quilòmetres esquiables, amb 5 remuntadors i 585 metres de desnivell. L'estació de La Molina estrenarà la temporada aquest dissabte, d'aquesta manera, es podrà esquiar a les dues estacions cerdanes abans del desembre.

El director de l'estació ha explicat que les novetats d'enguany s'han centrat, principalment, en la producció de neu. En aquest sentit, Nolla, ha remarcat que "les inversions han estat en aquesta matèria ja que si no tenim neu, l'estació no funciona''. Això no obstant, ha afegit s'han fet altres inversions en restauració i altres serveis annexes a l'estació. En concret, s'ha incidit en producció de neu a les pistes de la Tosa Vermella al Sector de la Tosa, l'Estadi i Masovera al Sector de Coma Oriola i Jardí de Neu al Sector Pla de Masella.Masella ha instal·lat de canons d'última generació amb l'objectiu d'estalviar energia i de millorar la producció. Actualment a Masella hi ha 558 canons que inniven 49 quilòmetres de pistes que cobreixen el 100% del desnivell esquiable, el 100% dels sectors i el 100% dels remuntadors. Nolla ha assegurat que "el més important es que l'esquiador pugui esquiar i trobar neu".L'estació de La Molina presenta com a novetats més importants la modificació de les tarifes i de les franges d'edats dels forfets. Fonts de l'estació asseguren que s'ha rebaixat el preu del forfet, tant de temporada com diari, per tal d'oferir un producte "més competitiu" i "arribar a un major nombre d'usuaris". A més l'estació ha ampliat les franges d'edat dels forfets, així el forfet infantil s'amplia fins als 16 anys i el juvenil fins als 25.