Barça

Mascherano, Afellay i Pedro es recuperen al gimnàs, i Puyol continua treballant al marge del grup

El Barça va passar ahir l'examen de la Champions davant de l'Arsenal i aquest matí ja ha començat a pensar en el partit de Lliga de diumenge al camp del Sevilla. L'equip ha fet aquest matí treball de recuperació. Guardiola ha reunit setze jugadors del primer equip i deu del filial. Afellay, Pedro i Javier Mascherano han recuperat al gimnàs. Mentrestant, Carles Puyol continua treballant al marge del grup.

Actualitzat
Després de classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions, el Barcelona ha tornat avui als entrenaments sense Javier Mascherano, Ibrahim Afellay i Pedro Rodríguez, els tres jugadors blaugranes que van acabar amb molèsties el partit contra l'Arsenal. Aquests tres futbolistes han estat fent treball específic al gimnàs, encara que en principi estaran a la disposició del tècnic, Pep Guardiola, en la sessió de demà, quan la plantilla començarà a preparar el partit de Lliga davant el Sevilla.

Qui no serà al Sánchez Pizjuan serà el capità Carles Puyol, que no va entrar en la convocatòria contra l'Arsenal en ressentir-se de la tendinopatia que té en el vast del genoll esquerre des de fa més de mes i mig.

Per completar l'entrenament d'avui, Guardiola ha cridat els futbolistes del filial Armando, Planas, Sergi Gómez, Benja, Saul, Tello, Víctor Vázquez, Thiago, Ilie i Masip.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut