Mas a la Plaça de la República, homenatjant les víctimes dels atemptats
Mas a la Plaça de la República, homenatjant les víctimes dels atemptats
París

Mas viatja a París per la Cimera del Clima i homenatja les víctimes dels atemptats

Mas també va viatjar a la capital francesa amb motiu de l'atac al setmanari "Charlie Hebdo"

Actualitzat

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, és a París per participar en les converses al voltant de la Cimera del Clima. Mas ha aprofitat la visita per homenatjar les víctimes dels atemptats.

Mas, que també va viatjar a la capital francesa amb motiu de l'atac al setmanari "Charlie Hebdo", ha dipositat flors a la plaça de la República en homenatge a les víctimes dels atemptats a la capital francesa.

El president en funciona també ha fet una ofrena davant la sala parisina Bataclan, on van morir 89 persones en els atemptats del 13 de novembre. Mas ha volgut expressar la solidaritat amb la societat francesa davant una amenaça que també afecta Catalunya, on es manté un nivell d'alerta antiterrorista 4 sobre un índex de cinc. 

Reunions pel clima

Mas ha anat a la capital francesa per participar en un acte que reuneix estats i regions compromesos amb la reducció de gasos d'efecte hivernacle, que organitza el governador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger.

El president en funcions també rebrà la comunitat catalana resident a París i oferirà una recepció als catalans que han assistit a la Conferència Mundial sobre el Canvi Climàtic.

 

Anar al contingut