Artur Mas a Seva
Artur Mas a Seva
Seva

Mas retreu a la CUP el seu immobilisme i li demana que faci els possibles per arribar a un acord

El president en funcions adverteix que mantenir el bloqueig només afavoreix els que volen "humiliar" Catalunya

RedaccióActualitzat
El president de CDC i president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha fet una crida perquè en la trobada de la CUP prevista per a aquest diumenge es pugui desbloquejar l'acord d'investidura.

Mas, que ha clausurat la Convenció Municipal dels convergents, recorda que Junts pel Sí ha fet "moviments clars i sincers" i exigeix a la CUP "que es mogui" també per fer possible l'acord "d'una vegada per totes".

Artur Mas adverteix que mantenir la situació de bloqueig només beneficia els "adversaris" que volen "humiliar" Catalunya:

"Hi ha hagut una coalició de Junts pel Sí que ha fet moviments clars i sincers per arribar a acords. Que ha demostrat que era capaç d'entendre la situació política del país i que per arribar a acords entre desiguals, entre molt diferents, calia que tothom es mogués una mica. Nosaltres ho hem entès. Ens hem mogut. Però perquè hi hagi l'acord d'una vegada per totes, cal que es mogui tothom. No només Junts pel Sí. S'ha de moure tothom. I per tant, constituir un govern definitiu a Catalunya d'una vegada per totes, perquè l'adversari ens veu dèbils i se n'aprofita i ens vol passar per sobre."

En aquest sentit, el coordinador general de CDC, Josep Rull, ha reclamat "responsabilitat històrica i generositat perquè l'únic guanyador sigui l'ideal del poble de Catalunya".

Anar al contingut