Mas publicarà el seu patrimoni però no durant la campanya electoral

El candidat de CiU ha donat el vistiplau al Parlament perquè publiqui el seu patrimoni, però amb tot no ho farà durant la campanya electoral. Mas ha respost així a la proposta de Joan Herrera, que segons el candidat de CiU és electoralista. Mas també s'ha referit als vídeos com el de les joventuts socialistes, Ciutadans o de Montserrat Nebrera ,en què es barreja el sexe i la política, que ha qualificat de "tonteries".

Actualitzat
El candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, ha donat permís al Parlament perquè faci públic el seu patrimoni. Amb tot, ell no ho farà en aquesta campanya. Artur Mas creu que la proposta de Joan Herrera és electoralista i demana rigor a tothom.

Mas assegura que no té "cap inconvenient que les dades del seu patrimoni es coneguin", però considera "electoralista fer-ho de la manera com s'està fent". Segons el candidat, s'ha de fer "seriosament". Per Artur Mas la millor manera de fer-ho seriosament és "anar allà on totes les dades estan comunicades en un registre i fer-lo públic".

Mas també s'ha mostrat contundent amb l'aparició de vídeos com el de les joventuts socialistes, Ciutadans o Montserrat Nebrera en què es barreja el sexe i la política.
El presidenciable a la Generalitat de CiU assegura que "la gent de Convergència i Unió" i ell mateix "no estan per tonteries, no necessiten sobresortir per orgasmes, ni tovalloles, ni per anar mig despullats ni res de tot això, perquè la situació d'aquest país és prou seriosa i prou difícil, en molts sentits, per anar fent brometes amb totes aquestes històries".

En l'àmbit de les propostes, Mas no descarta fer una consulta popular en la legislatura vinent sobre si Catalunya necessita el concert econòmic.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut