Barcelona

Mas parla de continuïtat en l'elecció de Puigcercós i recorda que és l'arquitecte del tripartit

Convergència i Unió veu una clara aposta per la continuïtat en les eleccions a Esquerra Republicana. El seu líder, Artur Mas, ha mostrat el seu respecte per la victòria de Puigcercós, però ha assegurat que ERC mantindrà una línia continuista. Mas diu que la nova executiva d'Esquerra haurà de marcar les noves línies i estratègies polítiques, però que n'espera poques novetats, perquè creu que els republicans es mantindran supeditats al partit socialista. A més, recorda que el nou president és el mateix que va fer d'arquitecte dels dos tripartits. També avisa que s'haurà de veure si l'electorat volia un canvi.

Actualitzat
Mas ho té clar: "Puigcercós ja manava i continua manant". En declaracions als periodistes durant una visita al Bruc en la commemoració de la Guerra del Francès, Mas ha remarcat que, de fet, el debat de ERC "no és un tema de persones, sinó de polítiques i estratègies".

El líder de CiU creu que al partit li falta perfil propi i dependència dels socialistes i que això és "el que li ha fet mal en les urnes". Per això recorda que Puigcercós va ser "l'arquitecte" dels dos tripartitts, uns governs que, segons Mas, "s'han mostrat poc cohesionats i com un lloc on només manen els socialistes". En aquest sentit, el líder convergent argumenta que "ara es veurà si la nova direcció d'ERC vol continuisme o canvi".
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut