Barcelona

Mas: "No pretenc incorporar gent de fora de CiU per posar el dit a l'ull als altres partits"

El líder de Convergència i Unió, Artur Mas, s'ha desmarcat de l'estratègia de Nicolas Sarkozy, que va incorporar al seu govern dirigents destacats de l'oposició. Mas ha confirmat que si governa anirà a buscar els millors, però sense perjudicar la resta de partits.

Actualitzat
Després que aquest diumenge, en el primer acte de precampanya com a candidat a les eleccions al Parlament, Artur Mas afirmés que incorporaria al seu govern, si guanya, les persones més preparades independentment si són de la federació nacionalista o no, el president de Convergència i Unió ha matisat les seves paraules.

Mas ha assegurat que "Sarkozy va fer aquella operació d'incorporar gent socialista per aïllar el partit socialista i per perjudicar-lo", i ha assegurat que "en el meu cas aquest no és el meu propòsit". "Jo no pretenc incorporar gent de incorporar gent de fora de Convergència i Unió que siguin d'altres partits per perjudicar aquests partits o per posar-los el dit a l'ull", ha subratllat.

Sobre la candidatura d'Ascó per acollir el magatzem nuclear, Mas ha admès que l'alcalde de la població li va avançar la seva intenció, però assegura que li va deixar molt clar que CiU s'hi oposaria.

I pel que fa a les propostes econòmiques de CiU, Mas ha avançat que ha encarregat un estudi per potenciar els avals públics si arriba a governar.
Anar al contingut