Mas ironitza i diu que l'Estat haurà de ''fitxar'' més fiscals per totes les querelles que està posant

Mas ironitza i diu que l'Estat haurà de ''fitxar'' més fiscals per totes les querelles que està posant

Mas ironitza i diu que l'Estat haurà de ''fitxar'' més fiscals per totes les querelles que està posant

El president del Partit Demòcrata, Artur Mas, la coordinadora general, Marta Pascal, i el coordinador organitzatiu, David Bonvehí, a l'Assemblea del Partit Demòcrata a la vegueria de l'Alt Pirineu. Im

El president del Partit Demòcrata, Artur Mas, la coordinadora general, Marta Pascal, i el coordinador organitzatiu, David Bonvehí, a l'Assemblea del Partit Demòcrata a la vegueria de l'Alt Pirineu. Imatge del 16 de maig del 2017. (horitzontal)

ACN La Pobla de Segur.-El president del Partit Demòcrata, Artur Mas, ha ironitzat sobre la querella presentada contra la consellera Borràs i el secretari general del departament, Francesc Esteve, per haver iniciat els tràmits per a la compra de les urnes del referèndum. Mas ha dit que ''l'Estat haurà de començar a fitxar nous fiscals'' i ha afegit que ''no tindran prou fiscals per tantes querelles''. De la seva banda, la coordinadora general, Marta Pascal, ha dit que s'ha constatat un cop més la ''fòbia'' que té el govern espanyol amb les urnes i ha afegit que aquesta fòbia es converteix en ''amor absolut a que la gent pugui expressar-se i a la democràcia''.

Artur Mas s'ha referit a l'Estat com a ''intolerant'', ''que no li agrada el vot de la gent'', que ''no entén el fet català'' i que ''no entén les aspiracions d'autogovern i llibertat'' del poble català. Per tots aquests motius, Mas creu que l'Estat ho vol ''amputar'' tot.El president ha fet una crida a tothom a votar sí al referèndum, argumentant que es guanyarà en democràcia, amb economia i amb polítiques socials. Ho ha dit durant l'Assemblea del Partit Demòcrata a la vegueria de l'Alt Pirineu, que s'ha celebrat a la Pobla de Segur. Pascal, de la seva banda, ha encoratjat la militància a defensar les seves idees tot i els "atacs" que arriben del govern espanyol i ha afegit que són conscients que les institucions judicials intenten ''minar la moral de la gent''.