Artur Mas durant la inauguració de la 16 Fira de l'Oli
Artur Mas, en una foto d'aquest cap de setmana
Les Borges Blanques

Mas: "En funció de la pinya que fem, al país li anirà millor o pitjor"

Durant la inauguració aquest matí la 16 Fira de l'Oli de la població lleidatana de les Borges Blanques, el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha fet una crida a la ciutadania a "fer pinya" per aconseguir "construir un país nou", una tasca que ha de ser "de tots" i no només dels polítics.

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha fet avui una crida a la ciutadania a "fer pinya" per aconseguir "construir un país nou", una tasca que ha de ser "de tots" i no només dels polítics.

Mas, que ha inaugurat aquest matí la 16 Fira de l'Oli de la població lleidatana de les Borges Blanques, ha explicat que Catalunya està travessant una època de grans dificultats però també de grans il·lusions, unes afirmacions que coincideixen amb les negociacions d'una declaració de sobirania que es desenvolupen al Parlament.

"Cal saber combinar bé totes dues coses. És una etapa de grans il·lusions per construir un país en part nou i això és una obra col·lectiva per a la qual tots estem cridats. No és només tasca d'un president, un parlament o els ajuntaments" ha dit.

Per Mas, tothom és "corresponsable", per això ha animat els ciutadans "a fer aquest camí junts".

"No ens ho posaran fàcil però depenem sobretot de nosaltres. Ens trobem en un dilema històric i hem d'entendre que, en funció de la pinya que fem, al país li anirà millor o pitjor", ha afirmat.

Finalment, ha afegit que "ningú no hi pot fallar". "Serà un camí difícil, amb pedres, però no perdem la il·lusió en els pròxims temps perquè el país està a prova i segur que la superarem. La suma d'esforços farà que el país vagi cap a endavant i triomfem", ha conclòs.
Anar al contingut