Barcelona

Mas diu que veu Montilla incapaç de ser president de la Generalitat

El presidenciable de CiU, Artur Mas, ha declarat que veu Montilla incapaç de ser president de la Generalitat arran de l'incident d'haver deixat a mitges una entrevista considerant que l'entrevistador era un sectari. A més, ha dit que el seu rival "demostra tenir molt poca confiança en les seves possibilitat" quan "encara es continua sentint diputat" al Congrés.

Actualitzat

Per Mas, "una persona que es vol bolcar en la política catalana i ser president de la Generalitat el primer que fa és plegar de diputat a Madrid", ja que, si no, "demostra un grau de convenciment molt feble" cap a la seva candidatura.

Tot i que ha assenyalat que Montilla "compleix amb la seva obligació com a diputat" en abandonar la campanya electoral catalana per acudir al Congrés i votar els pressupostos, Mas ha destacat que li hauria "agradat que també hi acudís el dia que es va votar la moció de CiU reclamant el traspàs de l'aeroport del Prat a la Generalitat".

"Aquell dia se'n va desentendre, deuria tenir altres prioritats, però ara que s'ha de donar suport al PSOE per votar els pressupostos sí que hi va. Res a dir-hi, ha de complir amb les seves responsabilitats com a diputat, però no només quan convé al PSOE, sinó també quan convé als interessos de Catalunya", ha conclòs el presidenciable de CiU.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut