Barcelona

Mas demana als immigrants que assumeixin els valors de la catalanitat

El candidat de CiU a la Generalitat, Artur Mas, ha dedicat els seus discursos de campanya a parlar d'immigració. En un acte multitudinari al Barcelona Teatre Musical, el líder de la federació nacionalista s'ha desmarcat del discurs dur d'altres formacions com el PP i ha subratllat que no són partidaris del bonisme. "A Catalunya només et sents estranger si ho vols ser -ha dit Mas- perquè si no vols ser estranger et sents català sempre que assumeixis els valors de la catalanitat i te'ls facis teus. I entre els valors, també hi ha els costums i un dels senyals d'identitat és el català".

Actualitzat
El responsable d'Immigració de CiU, Àngel Colom, ha fet una crida a la integració plena i ha afirmat que el catalanisme no aposta per una Catalunya amb guetos. "No volem una societat multicultural, no la volem. Volem que es vesteixi i construeixi per sota una única societat, un sol poble. El president Pujol ho havia dit, és català qui viu, treballa i se sent d'aquest país i no per grups, comunitats, colors i religions".

Mas ha recitat el poema "Tombes flamejant", de Ventura Gasol, i s'ha apuntat la lletra d'un grup musical de nouvinguts que han compost una cançó demanant el vot per a CiU.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut