Igualada

Mas creu que l'acord és possible i demana que "ningú guanyi per golejada"

El candidat de Junts pel Sí ha reconegut que, després que la CUP ha rebutjat en dues ocasions investir-lo president, la situació "és molt complexa"

Actualitzat

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, s'ha mostrat convençut que, malgrat les discrepàncies, Junts pel Sí i la CUP trobaran "solucions raonables i equilibrades" per assolir un acord d'investidura on "ningú guanyi per golejada". Amb un optimisme similar al que ha mostrat també aquest dimecres el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, Mas ha vaticinat que l'acord arribarà, tot i que sense "solucions màgiques".

"Quan es tracta de construir coses importants plegats entre gent molt diversa, és millor que no hi hagi 5 a 0 ni 0 a 5. És millor que no hi hagi ningú que guanyi per golejada. No es pot construir normalment res de bo quan s'ha de construir sobre les cendres d'alguns."

El candidat de Junts pel Sí ha reconegut que, després que la CUP ha rebutjat en dues ocasions investir-lo president, la situació "és molt complexa" perquè, si no hi ha acord abans del 10 de gener, Catalunya es veuria abocada a noves eleccions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut