Banyoles

Mas creu que al PSOE i al PP ja els va bé un tripartit a Catalunya

CiU ha centrat la seva jornada de campanya a Banyoles, des d'on ha llançat missatges a Zapatero aprofitant la seva visita a Catalunya.

Actualitzat
Artur Mas ha acusat el PSOE i el PP de ser els dos grans partits estatals que estan més d'acord amb un tripartit que cap altra fórmula de govern. El candidat convergent ha dit que "ja els va bé un tripartit; no ho diran, diran que Catalunya està perduda, però ja els va bé el tripartit." Per Mas, el tripartit només "ha significat una Catalunya dèbil, grisa, sense tremp, desanimada i confosa, i "això", ha dit Mas, "és el que els va bé, i per això populars i socialistes es donen la mà a nivell estatal".

El secretari general de la formació convergent, Josep Antoni Duran i Lleida, també ha destacat que el PSC i el PP s'han posat d'acord per atacar CiU i tenir-los collats, perquè "saben que ens necessiten i per això ens ataquen, per fer-nos febles, i així el preu que hagin de pagar les dues formacions si ens necessiten a Madrid sigui petit".

Més d'un miler de persones han assistit a l'acte d'Artur Mas, que ha aprofitat per fer-se fotos amb els nens i les famílies que han anat a veure'l. El candidat també ha defensat la família i tots els models que n'existeixen actualment, i ha criticat unes polítiques del tripartit massa intervencionistes. També ha promès ajudes a les famílies i per fomentar la natalitat a Catalunya.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut