El conseller ha fet aquestes declaracions en una entrevista a Catalunya Informació.
El conseller ha fet aquestes declaracions en una entrevista a Catalunya Informació.
Barcelona

Mas-Colell, preocupat davant d'un possible endarreriment del FLA

En una entrevista al programa "Economia i empresa" de Catalunya Informació, Andreu Mas-Colell ha reconegut que el govern té "la preocupació que els primers mesos del 2014 siguin mesos en què el FLA ens faci patir". Tot i això, el conseller ha assegurat que el govern té altres mecanismes per fer front al deute pendent amb proveïdors.

RedaccióActualitzat

Els Fons de Liquiditat Autonòmica, conegut com el FLA, torna a donar maldecaps al conseller d'Economia. En una entrevista al programa "Economia i empresa" de Catalunya Informació, Andreu Mas-Colell s'ha mostrat preocupat per si hi ha endarreriments en el cobrament a l'inici d'aquest any.

"El FLA per al 2014 no està instaurat i, amb l'experiència que tenim, això triga un cert temps. Tenim la preocupació que els primers mesos del 2014 siguin mesos en què el FLA ens faci patir." Tot i la intranquil·litat de la Generalitat, el conseller ha assegurat que el govern té altres mecanismes per fer front al deute pendent amb proveïdors.

D'altra banda, Mas-Colell ha desmuntat els missatges que vinculen les aspiracions nacionals catalanes amb la crisi econòmica. "La nostra autodefensa contra una agressió evident al nostre autogovern" es mantindria sense crisi. "Que ningú es faci il·lusions que això s'esbandirà si s'acaba la crisi econòmica."

Andreu Mas-Colell no descarta una revisió a l'alça de les previsions de creixement econòmic per a aquest any.

 

Anar al contingut