Barcelona

Mas-Colell creu que si no es canvia la llei del tabac, Eurovegas "estarà mort" tant per Barcelona com per Madrid

El conseller d'Economia apunta al Parlament que el projecte Eurovegas està en fase de "prenegociació" i afirma que el complex del joc i l'oci tindria un impacte "poc considerable" per a l'agricultura, mentre que suposaria un gran benefici per al sector turístic i de congressos.

RedaccióActualitzat
El conseller d'Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, ha dit aquest dimecres que, si l'estat no canvia normatives com la Llei del Tabac, el projecte Eurovegas "no anirà enlloc: estarà mort per Barcelona i Madrid". En comissió parlamentària, Mas-Colell ha reconegut que no sap quines decisions legislatives prendrà l'estat, però que "no entraran en contradicció" amb les normes europees.

El projecte Eurovegas es troba, segons el conseller, en fase de "prenegociació" i si, finalment, Las Vegas Sands opta al setembre per construir-lo a Barcelona, aleshores començarà la negociació, que implicarà processos legislatius locals semblants als que ja hi va haver per l'arribada de Port Aventura.

Mas-Colell també ha afirmat que la hipotètica arribada d'Eurovegas tindria un impacte "poc considerable" per a l'agricultura, mentre que suposaria un gran benefici per al sector turístic i de congressos.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut