Barcelona

Mas-Colell: "Correrem els 100 metres lliures, però que paguin"

El conseller d'Economia afirma que la Generalitat compleix tots els requisits imposats pel govern espanyol, però diu que els diners del FLA no acaben d'arribar

RedaccióActualitzat

El govern de la Generalitat continua reclamant els diners del FLA, el fons de liquiditat autonòmic, que han d'arribar de Madrid. Aquest dijous, el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, mostrava el seu malestar perquè Catalunya encara no ha rebut els fons promesos. Mas-Colell ha tornat a demanar aquests diners, que haurien de servir per pagar les farmàcies abans de finals de mes.

"Nosaltres no tenim diners. Els diners que paguen els catalans els paguen a l'Estat i l'Estat els reté. I el ministeri té els diners", ha assegurat el conseller, que ha afegit amb contundència: "Jo em permeto dir que paguin! Que paguin demà mateix i que es deixin d'històries. Nosaltres els enviem tota la informació que volen. Si volen que correm els 100 metres lliures, correrem els 100 metres lliures. Però que paguin!"

Mas-Colell ha explicat que la Generalitat està complint totes les condicions especials imposades la setmana passada pel Consell de Ministres, però que no hi ha cap indici que el govern espanyol faci la transferència.

Divendres de la setmana passada, el conseller d'Economia va afirmar al "Telenotícies vespre" de TV3 que el que està fent el govern espanyol amb el FLA "és un 155 encobert". Ho va dir unes hores després que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, anunciés que Madrid aplicava condicions i obligacions especials a la Generalitat per rebre els 3.000 milions pendents del fons de liquiditat autonòmic.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut