Barcelona

Mas-Colell anuncia que els pressupostos del 2014 els aprovaran el 5 de novembre

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha anunciat que el govern aprovarà els comptes de la Generalitat el pròxim 5 de novembre. Ho ha dit en la inauguració de la Jornada dels Economistes.

RedaccióActualitzat

El govern aprovarà els pressupostos de la Generalitat del 2014 el pròxim 5 de novembre. Els comptes del 2014 inclouran la recuperació de l'impost de successions. Ho ha confirmat aquest matí el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, a la inauguració de la Jornada dels Economistes, que es fa a Barcelona.

"L'impost de successions estarà als pressupostos", ha dit el conseller. Mas-Colell s'ha excusat pel canvi de data, ja que després d'haver indicat que els presentarien el 29 d'octubre, ara ha dit que no s'hi arribarà per poc i seran d'aquí a dues setmanes.

2014 en creixement

Mas-Colell també ha confirmat que tant l'economia catalana com l'espanyola van deixar enrere en el tercer trimestre la recessió. Per ell, aquest és un fet que no es pot minimitzar, perquè acaba amb els dubtes de si l'any 2014 hi haurà creixement. "N'hi haurà", ha assegurat.

Pel que fa al "cèntim sanitari", el conseller ha dit que el govern encara no té calculat quin serà el cost per a Catalunya en cas que la mesura tingui efectes retroactius.

Anar al contingut