Brussel·les

Mas, als que l'acusen de trencar el pacte amb ERC: "Ara s'intenta explicar això, però s'intenta explicar de mala fe"

Assegura que la seva proposta de llista unitària per al 27-S respecta la neutralitat de les entitats sobiranistes

RedaccióActualitzat

Artur Mas manté que la seva proposta d'una llista unitària del sobiranisme per al 27-S és respectuosa amb la neutralitat de les entitats sobiranistes i que "no trenca en absolut" el pacte entre CDC i ERC: "Ara s'intenta explicar això, però s'intenta explicar de mala fe."

Des de Brussel·les, on ha firmat un acord de col·laboració amb el govern de Flandes, el president de la Generalitat ha destacat que ell proposa sense imposar res.

"Jo no puc obligar ningú ni imposo cap criteri. Convido les entitats, però no els partits polítics com vaig fer el novembre de l'any passat. Per tant, aquí no es trenca cap acord ni cap pacte. És simplement una invitació a les entitats sobiranistes perquè elles puguin promoure el màxim d'unitat possible i és la seva tria: poden fer-ho i poden no fer-ho. I nosaltres tirarem endavant en un cas i en un altre."

Justament aquest matí, el president de l'ANC, Jordi Sánchez ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio" que l'opció més probable del 27-S és que hi hagi diverses llistes independentistes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut