Pineda de Mar

Mas agraeix que Maragall reconegui que la relació de CiU amb Espanya era "més eficaç"

El president de CiU, Artur Mas, ha agraït a l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall que hagi reconegut que amb la federació nacionalista la relació de Catalunya amb la resta d'Espanya era "més eficaç i donava més fruits". Mas ha respost d'aquesta manera a les declaracions de Maragall, que des de Nova York ha confirmat que abandonarà la presidència del PSC pròximament i que "com sempre ha dit CiU, no hem d'intentar convèncer la resta d'Espanya d'alguna cosa que no entendran", un fet que "van posar en pràctica Pujol i González, i Pujol i Aznar".

Actualitzat
Segons el líder de CiU, "això, dit per l'encara president del PSC, és un reconeixement en tota regla que els governs de CiU entenen millor la manera d'obtenir fruits de la relació amb Espanya". "Llàstima que el seu partit no ho vegi així", ha dit el president de la federació nacionalista en referència a la postura dels socialistes catalans.

Mas, que ha considerat que aquest "reconeixement" arriba "una mica tard", ha afegit que si Maragall demana "unes primàries i un lideratge fort, en comptes de candidats imposats per l'aparell del partit, el primer que n'hauria de prendre exemple és el PSC".

"Precisament Montilla és el primer exemple de falta de lideratge i d'una persona imposada per l'aparell", ha manifestat el líder de CiU.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut