Barça

Martino ja ha comunicat als seus col·laboradors que deixarà el Barça a final de temporada

Gerardo Martino va firmar contracte per dos anys amb el Barça, però sembla que amb un n'ha tingut prou. Segons ha pogut saber TV3 i ha avançat el programa "Esport club", del canal Esport3, el tècnic argentí té previst anar-se'n a final de temporada.

Televisió de CatalunyaActualitzat

Gerardo Martino va firmar contracte per dos anys amb el Barça, però sembla que amb un n'ha tingut prou. Segons ha pogut saber TV3, el tècnic argentí té previst anar-se'n a final de temporada.

Gerardo Martino ja ha comunicat a alguns dels seus col·laboradors més pròxims que abandonarà el Barça al final d'aquesta temporada. Tot i tenir contracte fins al 2015, el tècnic té la intenció de fer ús d'una clàusula, sense penalització, que li permet renunciar a la banqueta blaugrana. Ja fa setmanes que el Tata es mostra molt reaci a parlar amb claredat del seu futur.

De moment és una decisió que ha donat a conèixer en petit comitè, al seu cercle més íntim. De moment no ha comunicat personalment res a la plantilla però ja és "vox populi" entre els jugadors.

El futur de Martino podria anar lligat a la selecció argentina. Amb tota probabilitat, Alejandro Sabella deixarà de ser seleccionador després del Mundial i el Tata és un dels noms que sona amb més força per substituir-lo.

El Barça ho nega "rotundament"

Després de la junta directiva d'aquest dilluns, el vicepresident Manel Arroyo ha desmentit la informació donada per TV3. "El Tata no ens ha comunicat la seva intenció de marxar. És rotundament fals que en les últimes hores hagi parlat amb els seus col·laboradors".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut