Gerardo 'Tata' Martino, atenent la premsa. (Foto: EFE)
Barça

Martino: "Estem en una fase acceptable, però podem millorar"

Gerardo 'Tata' Martino ha comparegut aquest dissabte en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra el Betis (diumenge, 21.00) i ha hagut d'incidir en la qüestió de l'estil de joc del seu equip i l'ha intentat explicar amb brevetat: "L'equip es troba en una fase acceptable, però penso que encara pot millorar".

Actualitzat

Gerardo 'Tata' Martino ha comparegut aquest dissabte en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra el Betis (diumenge, 21.00) i ha hagut d'incidir en la qüestió de l'estil de joc del seu equip, que ha intentat explicar amb brevetat: "L'equip es troba en una fase acceptable, però penso que encara pot millorar".

El tècnic argentí ha reconegut que amb els jugadors que té no es pot permetre jugar malament encara que guanyi i que els resultats no han de ser una excusa per evitar l'autocrítica. "Jugar bé és la millor manera de guanyar", ha dit.

Martino s'ha mostrat partidari de fer pressió avançada, i considera que al Barça encara li falta intensitat per exercir-la durant tot el partit. "Encara ho fem esporàdicament, i ens cal més continuïtat. Quan ho fem ens surt bé, però és a estones".

No obstant, ha conclòs que passi el que passi el debat sobre el joc no s'acabarà: "Penso que el Barça és una institució que convida a aquesta mena de situacions, perquè ha fregat l'excel·lència".

Pel que fa a la visita al Benito Villamarín, el Tata preveu que serà difícil, però que anar-se'n amb una victòria seria molt important, atès que després hi ha una aturada de seleccions i guanyar aportaria tranquil·litat per treballar durant aquest temps.

No obstant això, espera un partit "d'altes dificultats" a Sevilla, perquè "el Betis juga bé i és un bon equip".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut