Barça

Martino: "Ens falta el millor jugador del món i el millor porter del món, però tenim recanvis molt bons"

Gerardo Martino ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Granada al Camp Nou que les nombroses baixes que té l'equip blaugrana no es poden fer servir d'excusa i ha avisat del perill del conjunt andalús quan juga com a visitant. "Ens falta el millor jugador del món i el millor porter del món, però tenim recanvis molt bons", ha reconegut.

Actualitzat

Gerardo Martino ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Granada al Camp Nou que les nombroses baixes que té l'equip blaugrana no es poden fer servir d'excusa i ha avisat del perill del conjunt andalús quan juga com a visitant. "Ens falta el millor jugador del món i el millor porter del món, però tenim bons recanvis", ha reconegut. "Les baixes? No les podem fer servir d'excusa. Els que falten són molt bons, però els que entren, també. No ens hem de justificar, tot i que tenim problemes", ha afegit.

El tècnic blaugrana ha explicat que no ha convocat encara Isaac Cuenca, tot i tenir l'alta mèdica, perquè considera que encara és prematur donar-li minuts en un partit oficial i ha elogiat les condicions dels joves Dongou i Adama, les dues novetats de la llista de convocats. "Dongou és un davanter que ens agrada molt i va estar molt bé a la pretemporada mentre que Adama és un dels projectes més interessants que hi ha al planter", ha assegurat.

Martino també ha volgut treure importància a l'allau de lesions que està tenint l'equip blaugrana i ha deixat clar que si fos per ell votaria Messi com a guanyador de la Pilota d'Or. "El 2010, quan era seleccionador del Paraguai, vaig votar Messi i ara ho tornaria a fer", ha admès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut