Futbol català

Martín Fuentes serà l'àrbitre de la final de la Copa Catalunya

En menys de dues hores hi ha hagut canvi d'àrbitre a la final de la Copa Catalunya de futbol, que dimarts enfrontarà a Montilivi el Barça i l'Espanyol. Cap a les set, el Comitè Tècnic d'Àrbitres anunciava el nom de Jordi Liarte Pérez per dirigir aquest partit, però a les nou, el Comitè ha explicat que Liarte ha declinat el nomenament en favor del col·legiat Martín Fuentes Martín, mentre que Liarte serà quart àrbitre. L'àrbitre designat en un principi, Alfons Álvarez, va renunciar a xiular aquest partit.

Actualitzat

La designació d'àrbitre per a la final de la Copa Catalunya ha acabat sent tot un galimaties. Després de la renúncia de l'únic col·legiat català de Primera, Alfons Xavier Álvarez Izquierdo, el Comitè havia designat l'àrbitre barceloní de Segona B Jordi Liarte Pérez. Aquest, però, ha renunciat en favor del seu company Martín Fuentes, de la delegació gironina, un àrbitre que no ha passat les proves físiques. 

La renúncia d'Álvarez Izquierdo, per motius personals segons un burofax enviat pel mateix àrbitre, farà que el Comitè estudiï si pren mesures contra el col·legiat de Sant Joan Despí. 

Consultat per TV3, Alfons Xavier Álvarez Izquierdo no ha volgut entrar en polèmica amb el Comitè i simplement ha refermat la postura dels àrbitres dissidents. Entre altres qüestions, aquests col·legiats han acusat el Comitè Tècnic de prometre davant dels seus homòlegs de Madrid una reunió amb els dissidents que encara no s'ha produït. D'altra banda, si bé està clar qui serà l'àrbitre principal, no estan tan clars els assistents. Aguilar Rodríguez, el primer designat, és habitual assistent d'Álvarez Izquierdo i a hores d'ara és de vacances. I García Salas, l'altre, és assistent de Miranda Torres, un altre dels àrbitres vaguistes.

Anar al contingut