Marta Sibina (ECP): "Els gironins i les gironines en saben moltíssim de fer fora el PP i confio que mantindran aquesta línia"

ACN La Bisbal d'Empordà.-La cap de llista al Congrés d'En Comú Podem (ECP) per Girona, Marta Sibina, ha fet una crida perquè el proper 26-J el PP es torni a quedar sense representació al territori. "Els gironins i les gironines en saben moltíssim de fer fora el PP i confio que mantindran aquesta línia", ha dit. La candidata assegura que, tot i que les eleccions coincideixen amb el pont de Sant Joan, cal que l'electorat es mobilitzi "perquè el PP té l'esperança que la gent s'abstingui". "Per tant, és ara o mai; nosaltres som l'alternativa a un govern que ens esclafa, no només amb el dret a decidir sinó també amb les polítiques socials i laborals", ha subratllat. Sibina també ha aprofitat per deixar clar que ECP "mai ha estat ambigu" i sempre ha defensat el referèndum, assegurant que és "l'única solució per desbloquejar la situació actual a Catalunya, on el procés està encallat".

A mesura que avança la campanya, els missatges d'uns partits en contra els altres es fan meridianament clars. La cap de llista d'ECP, Marta Sibina, ha aprofitat aquest divendres per demanar a l'electorat gironí que aposti pel canvi, i que no permetin que els populars puguin tornar a tenir diputada per Girona. "Els gironins i gironines en saben moltíssim de fer fora el PP; a les últimes eleccions del 20 de desembre ja no van treure diputada, i confio que la gent mantindrà aquesta línia perquè saben bé qui són els populars", ha dit Sibina. La candidata admet que el pont de Sant Joan pot agitar el fantasma de l'abstenció, però demana al territori que "vagi a les urnes" perquè, precisament, "l'esperança del PP és que la gent s'abstingui"."Per tant, ara o mai és l'hora d'apostar pel canvi, de fer fora el PP, les polítiques de dreta que escanyen els drets socials i poder perdre de vista el partit més corrupte d'Europa", ha subratllat. Marta Sibina assegura que l'alternativa als populars és En Comú Podem. "No només defensarem el dret a decidir, sinó que farem polítiques on la gent estigui al centre; derogarem les reformes laborals, la LOMCE i el 'decretazo' sanitari", assegura. "Farem neteja de la corrupció i, sobretot, acabarem amb les portes giratòries; no permetrem que els ministres i diputats s'endollin a les elèctriques", ha afegit Sibina."El referèndum, l'única solució" Sibina també ha aprofitat per insistir que ECP no s'ha apartat "mai" de la defensa del referèndum. La candidata assegura que, de fet, és "l'única solució per desbloquejar la situació actual de Catalunya, perquè el full de ruta està encallat i el Parlament no avança". "A més, pensem que cada cop més gent, i estem parlant d'un 80% dels catalans, estan a favor del referèndum", ha subratllat. Per últim, tot i el rum-rum sobre la postura d'ECP al voltant del referèndum, Marta Sibina ha volgut deixar clar que la formació sempre hi ha apostat. "Mai hem estat ambigus ni ens hem mogut del nostre compromís, que és el de defensar el referèndum; som una candidatura de gent plural i diversa, amb uns a favor de la independència i d'altres que tenen les seves prioritats en l'eix social, però el nostre missatge és molt clar i és el mateix que per al 20-D", ha dit. "Si guanyem, hi haurà referèndum a Catalunya, perquè és la solució òptima per desbloquejar la situació actual", ha conclòs Marta Sibina. La candidata d'ECP per Girona ha fet campanya aquest divendres pel mercat setmanal de la Bisbal d'Empordà.

Anar al contingut