Barcelona

Marta Pascal i David Bonvehí: "El Partit Demòcrata Català defensarà el seu nom"

RedaccióActualitzat

Els candidats a coordinadors generals del Partit Demòcrata Català, Marta Pascal i David Bonvehí, veuen prou marge perquè la formació es pugui acabar registrant amb aquest nom. I anuncien que buscaran la fórmula perquè sigui possible.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Pascal ha insistit que el congrés va decidir per àmplia majoria el nom de Partit Demòcrata Català i que s'ha de respectar i complir. També ha deixat clar que Interior no els ha fet cap notificació després d'entrar la seva sol·licitud, aquest dimecres a la tarda:

"Si es dóna el cas que el ministeri de forma oficial ens fa un plantejament, doncs el continuarem defensant, però jo crec que tampoc hem d'anar tantes pantalles endavant, perquè la prèvia és entendre que nosaltres creiem que hi pot haver marge perquè això es pugui constituir de la manera que ens ho ha demanat la gent."

Pascal i Bonvehí és una de les dues candidatures formalitzades per encapçalar la nova Convergència. Tots dos han explicat que se senten a gust amb l'única opció de tàndem presentada per liderar el partit, el tàndem Artur Mas-Neus Munté. 

L'altra candidatura per dirigir el nou Parti Demòcrata Català és la de Reagrupament, liderada per Ignasi Planas. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut