Motociclisme

Márquez queda desqualificat al Gran Premi d'Austràlia i Lorenzo allarga el Mundial de MotoGP

Marc Márquez ho tenia tot a favor per proclamar-se campió del món de MotoGP aquest diumenge a Phillip Island, però ha vist la bandera negra i ha hagut d'abandonar abans d'acabar la cursa. Un error de càlcul de l'equip Honda a l'hora d'indicar-li en quina volta s'havia d'aturar a canviar de moto ha estat fatal per als interessos del cerverí i molt positiu per als de Jorge Lorenzo, que ha guanyat amb relativa facilitat.

Actualitzat

Marc Márquez ho tenia tot a favor per proclamar-se campió del món de MotoGP aquest diumenge a Philip Island, però ha vist la bandera negra i ha hagut d'abandonar la pista abans d'acabar la cursa. Un error de càlcul de l'equip Honda a l'hora d'indicar-li en quina volta s'havia d'aturar a canviar de moto ha estat fatal per als interessos del cerverí i, per contra, molt positiu per als de Jorge Lorenzo, que ha guanyat el gran premi amb una relativa facilitat, i Dani Pedrosa, que ha estat segon.

Tots els pilots havien de fer aquesta aturada a la desena volta com a màxim, segons les regles de "bandera a bandera" decretades per a aquesta cursa, a causa de l'alta degradació dels pneumàtics sobre l'asfalt del circuit. La distància total s'havia reduït a 19 voltes.

Valentino Rossi ha ocupat l'últim calaix del podi, seguit de prop per Cal Crutchlow i Álvaro Bautista.

Aquest resultat deixa el vigent campió del món a 18 punts de Márquez en la classificació del Mundial, quan encara queden dues proves, al Japó i a València. Pedrosa és a 34 punts.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut