Motor

Márquez: "Només em reprotxo no haver tingut una mica més de paciència"

Marc Márquez ha tingut temps d'analitzar l'acció que va decidir el Gran Premi de l'Argentina i un inici de campionat que no està sortint com probablement s'esperava. Ell, però, ho veu des del cantó positiu

Actualitzat

Després d'analitzar en fred la carrera disputada diumenge passat a l'Argentina, el pilot català d'Honda, Marc Márquez, ha insistit que "l'important és aprendre de l'error" que, segons la seva opinió, va ser "no haver tingut una mica més de paciència" quan va caure a dues voltes del final en una pugna amb Valentino Rossi.

Malgrat estar a trenta punts de Rossi, actualment líder del campionat de Moto GP, el vigent campió de la categoria assegura que les sensacions són "bones" i confia a reduir l'avantatge en el Gran Premi de Jerez.

No obstant això, el record de la caiguda al circuit de Termas de Río Hondo segueixen presents: "De Valentino Rossi en vaig aprendre, sobretot, el seu plantejament de carrera. Jo vaig tenir un plantejament molt arriscat perquè sabia que amb el pneumàtic dur no podria guanyar i vaig sortir amb el tou. Gairebé em surt. En vaig aprendre sobretot aquest aspecte, i altres coses que em quedo per a mi", ha explicat en un acte comercial de la companyia d'assegurances Allianz.

Márquez no creu que aquest "incident de carrera" afecti  la bona relació que manté "fora de les pistes" amb l'italià, de qui ha dit que quan pilota sempre ho veu "amb ulls especials".

"L'únic error que em reprotxo a mi mateix és el de no tenir una mica més de paciència. La caiguda va ser mala sort, perquè ni per part d'ell ni per part meva hi havia intenció de contacte", ha subratllat.

Valoració positiva

En qualsevol cas, el pilot català s'ha mostrat confiat a poder donar caça al pilot italià en la general en afirmar que "queden quinze carreres i molts punts en joc" amb vista a endur-se el que seria el seu tercer títol consecutiu de la màxima categoria. "Lògicament que preferiria ser al davant, però aquest campionat ha començat així. No cal canviar res. Vaig cometre un error a Qatar però no ho estem fent gens malament i en aquest última carrera hi va haver molt mala sort", ha assenyalat, recordant que l'any 2013, el del seu primer títol a Moto GP, "encara estava més lluny de Pedrosa i Lorenzo" a aquestes altures.

El doble campió del món de Moto GP ha fet aquestes declaracions en la presentació de la campanya Laps for Life 93, un projecte solidari que impulsa al costat de l'empresa d'assegurances Allianz.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut