Barcelona

Mark Knopfler omple el Poble Espanyol de Barcelona

L'exlíder de la banda Dire Straits hi ha presentat "Tracker", el novè disc en solitari

Actualitzat

El guitarrista i cantant britànic Mark Knopfler ha actuat aquest vespre al Poble Espanyol de Barcelona, on ha presentat "Tracker", el novè disc en solitari. 

Amb mitja hora de retard per culpa de la pluja, un presentador amb una jaqueta amb la Union Jack ha anunciat un músic escocès amb prop de 40 anys de trajectòria. Knopfler ha pujat a l'escenari i s'ha fet acompanyar per set músics que l'han seguit al llarg de les dues últimes dècades.

L'exlíder dels Dire Straits ha interpretat temes nous, com "Broken Bones", però també s'ha recordat de repassar cançons de tota la seva carrera en solitari i també algunes de la seva antiga banda.

El so de "Tracker" és fidel al Knopfler que va saltar a la fama internacional als anys 80: virtuosisme amb la guitarra i fusió de rock, blues i folk de reminiscències cèltiques. Ara, a punt de fer 66 anys, Mark Knopfler continua fent el que sempre ha fet: cançons atemporals al marge de les modes, i continua tenint un públic fidel que les escolta.

Fa dos anys va exhaurir les entrades del mateix recinte, i en aquesta ocasió les 5.000 entrades del Poble Espanyol també estaven totes venudes, i des de feia dos mesos.

Mark Knopfler és un valor segur cada cop que ens visita, però va haver-hi un temps, amb el grup Dire Straits, que tenia un poder de convocatòria difícil d'igualar. I és que en la gira del 1992 va fer una gira amb 21 concerts a Espanya, amb 500.000 entrades venudes. Només a Barcelona va fer sis concerts: tres a la Monumental i tres al Sant Jordi.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut