Barcelona

Màrius Serra presenta el llibre "Verbàlia 2.0"

L'escriptor Màrius Serra ha presentat la versió 2.0 de Verbàlia, el llibre de jocs de paraules que va treure ara fa 10 anys, amb novetats que reflecteixen la influència d'internet en els jocs d'artificis literaris. L'escriptor ha tret també una caixa amb més de 50 jocs de taula basats en les combinacions de lletres.

Actualitzat
Màrius Serra celebra els 10 anys de la publicació del seu llibre de jocs de paraules: "Verbàlia". Ara aquella primera publicació ha quedat actualitzada amb nous continguts a través del llibre "Verbàlia 2.0"

El joc troba el seu lloc natural

Aquesta edició té més de 600 pàgines i recull tot tipus d'artificis lingüístics, com palíndroms, paranomàsies o anagrames. Creacions que s'amplien contínuament, sobretot gràcies a internet.

Acompanyat de Joaquim Maria Puyal, l'escriptor ha explicat: "En deu anys ha canviat el món, la manera que tenim de comunicar-nos. Ha arribat l'era digital, ha entrat la interactivitat i cada cop el joc, que és fonamentalment una activitat col·lectiva i incitadora, ha trobat el seu lloc natural".

A banda del llibre "Verbàlia 2.0", Màrius Serra també presenta una caixa amb 50 jocs de taula basats igualment en les combinacions de lletres i paraules.
Anar al contingut