Imatge d'arxiu de la futura nova presidenta del Partit Popular de Lleida, Marisa Xandri, amb el president del PPC, Xavier Garcia Albiol. (Horit…
Imatge d'arxiu de la futura nova presidenta del Partit Popular de Lleida, Marisa Xandri, amb el president del PPC, Xavier Garcia Albiol. (Horitzontal)

Marisa Xandri presidirà el PP a les comarques de Lleida, després d'imposar-se a Horcajada en les primàries

Actualitzat

ACN Lleida.-La diputada al Parlament Marisa Xandri serà la nova presidenta del Partit Popular de Lleida, després d'imposar-se aquest dimarts a l'exregidora de l'Ajuntament de Lleida, Maria José Horcajada, en les primàries celebrades per la formació. Xandri va obtenir el 64,7% dels suports dels 525 militants que van exercir el seu dret a vot, mentre Horcajada es va quedar amb el 34,4% dels sufragis. La diferència de més de 15 punts entre una i altra candidata evitarà la celebració d'una segona votació en el congrés que el populars lleidatans celebraran el pròxim 3 de juny i en el qual Marisa Xandri serà proclamada presidenta del PP de Lleida, rellevant d'aquesta manera a Dolors López. Entre els principals reptes, Xandri aposta per reforçar la implantació territorial de la formació a la demarcació amb vista a les eleccions municipals del 2019, amb l'objectiu d'incrementar les llistes presentades el 2015. Actualment el PP no compta amb cap alcaldia a la demarcació de Lleida.

Anar al contingut