TV3

Marín diu que alguns dirigents socialistes "ara no tenen tan clara l'abstenció a Rajoy"

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat diu que caldrà esperar al comitè federal de diumenge per veure quina força tenen els partidaris de facilitar la investidura del dirigent del PP

RedaccióActualitzat

L'alcadessa de l'Hospitalet i membre de la mesa del comitè federal del PSOE, Núria Marín, no dóna per fet que la majoria del partit estigui decidida a facilitar la investidura de Mariano Rajoy amb una abstenció. La posició socialista s'ha de definir diumenge, a la reunió del comitè federal.

Des del PSOE andalús defensen aquesta opció i també el president de la gestora socialista l'ha qualificat de "mal menor", però Marín ha assegurat, durant una entrevista a "Els matins", de TV3, que "territorialment hi ha una força evident" dels socialistes contraris a investir Rajoy. Per Marín, les majories no estan tan clares:

"He sentit alguns dirigents que han mantingut aquesta posició i que ara no tenen tan clara l'abstenció a Rajoy. Ja veurem quines seran les posicions."

Marín ha afegit que el PSC matindrà el "no" a Rajoy i ha remarcat que aquest és el "mandat clar" de la militància respecte "a un tema tan difícil". 

Sobre la renovació de la mesa abans de la votació del comitè, Marín ha admès que difícilment continuarà en el càrrec: "No som persones còmodes dins d'aquesta mesa del comitè federal." 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut