Brussel·les

Mariano Rajoy titlla d'"inútil" qualsevol comunicat d'ETA que no n'anunciï la dissolució

Dos dies després de l'anunci d'alto el foc "permanent, general i internacionalment verificable" emès per l'organització terrorista ETA, el president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha assegurat que per la seva formació el comunicat no representa "cap canvi d'escenari fins que la banda no es dissolgui". Alhora, el líder popular també ha rebutjat qualsevol tipus de mediació internacional a Euskadi, al·legant que "amb els terroristes no s'hi pot negociar".

Actualitzat
"Per mi, pel Partit Popular i crec que per molts espanyols, l'única cosa que ens interessa d'ETA és la seva dissolució. Tota la resta és perfectament inútil". Amb aquesta claredat s'ha expressat Rajoy des de Brussel·les, on es troba el president del PP per participar en un homenatge al Parlament Europeu a la que va ser ministra i vicepresidenta de la Comissió Europea, Loyola de Palacio, morta l'any 2006.

A més, el polític conservador ha reconegut que la formació que encapçala seguirà "insistint perquè ni ETA ni cap de les seves franquícies puguin presentar-se a les properes eleccions municipals".

Per acabar, el president del PP s'ha aventurat a dir que "Espanya i els espanyols guanyaran aquesta batalla perquè és la batalla de la decència, de la justícia i de la llei, en contra dels assassins i els terroristes".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut