El líder del PP, Mariano Rajoy, amb alguns membres de la cúpula del seu partit (Foto: EFE)
El líder del PP, Mariano Rajoy, amb alguns membres de la cúpula del seu partit (Foto: EFE)
Madrid

Mariano Rajoy qualifica la retallada del govern espanyol d'"injusta i insuficient"

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha qualificat les retallades impulsades pel govern de José Luis Rodríguez Zapatero d'"injustes i insuficients". Rajoy també ha reiterat que aquestes mesures són "improvisades i imposades des de fora".

Actualitzat
Mariano Rajoy considera que les mesures del president Zapatero per superar la crisi són "injustes i insuficients", i ha reiterat que han estat "improvisades i imposades des de fora".

En aquest sentit, el líder popular ha anunciat que presentaran mocions en totes les comunitats perquè es respecti el Pacte de Toledo i per evitar que es retallin les pensions. A més, assegura que es pot estalviar traient diners de les ajudes a la cooperació i subvencions a empresaris, partits i sindicats, i les televisions públiques, o de la supressió de ministres.

El líder popular ha fet aquestes declaracions a porta tancada i poc abans de començar la reunió amb la direcció nacional dels líders regionals del seu partit amb l'objectiu d'analitzar les retallades i les seves conseqüències.

Rajoy ha explicat que els càrrecs del seu partit a les comunitats autònomes s'abaixaran el sou en el mateix percentatge que ho facin els ministres del govern espanyol. El president del Partit Popular ha deixat clar que la retallada de les administracions públiques és necessària, tot i que ha qüestionat les mesures preses pel govern.
Anar al contingut