Mariano Rajoy: "Ahir es va prendre una decisió important i molt raonable"

El candidat a continuar com a president del govern elogia l'abstenció socialista i afirma que en la resolució aprovada pel PSOE hi ha "coses que són bones"

Actualitzat

Mariano Rajoy considera "important" i "molt raonable" la decisió d'aquest diumenge del PSOE d'abstenir-se i facilitar la seva investidura a finals d'aquesta setmana. En un esmorzar a Madrid de presentació d'una xerrada de Xavier García Albiol, Rajoy ha afegit que els ciutadans de Catalunya poden estar tranquils perquè Espanya tornarà a tenir un govern que complirà i farà complir la llei:

"Ahir va haver-hi una decisió important. No entraré en els detalls, no em sembla oportú fer-ho avui, ho faré al Parlament.  Sí que vull dir que la decisió que es va prendre ahir va ser una decisió, segons el meu parer, molt raonable. Vull dir també que em poso en el lloc de l'altre. He llegit la resolució que ahir va aprovar el Partit Socialista, hi ha coses que són bones, sobre les quals es pot parlar en el futur, i si hi ha voluntat política podem tenir al nostre país, a Espanya, un gran futur per davant."

"La unitat d'Espanya, la sobirania nacional i la igualtat dels espanyols són les pedres angulars i innegociables de la nostra convivència democràtica. De tota la resta es pot parlar i es pot arribar a acords."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut