Madrid

Mariano Fernández Bermejo, un ministre polèmic

Fernández Bermejo forma part de l'executiu de Zapatero des de fa dos anys i des que el van nomenar ha estat el centre de nombroses polèmiques. Bermejo va fer el salt del Suprem al Ministeri de Justícia l'any 2007, a petició del president del govern central. Des que va ser nomenat, el PP l'ha considerat d'ultraesquerra i polèmic. Durant els primers mesos de mandat va presentar la demanda d'il·legalització d'Acció Nacionalista Basca i el Partit Comunista de les Terres Basques.

Actualitzat
Amant de la caça, el ministre s'ha situat a l'ull de l'huracà a causa d'una cacera a Andalusia en què també participava el jutge Baltasar Garzón. La trobada va ser polèmica, no només perquè el magistrat estava instruint una causa contra una suposada trama de corrupció a l'entorn del PP, sinó perquè el ministre no disposava de llicència per caçar a Andalusia. Ha estat multat amb 4.000 euros.

Les crítiques no han arribat només des de l'oposició. Membres del seu partit també han considerat inoportuna l'assistència de Bermejo a la cacera.

Però els problemes del ministre no acaben aquí, ja que la setmana passada va viure la primera vaga de jutges de la història d'Espanya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut