Munic

María Vasco abandona la prova dels 20 km marxa en la segona jornada dels europeus d'atletisme

Segona jornada dels Campionats d'Europa d'atletisme. En la prova dels 20 km marxa, María Vasco ha abandonat quan corria el quilòmetre 5, en una prova on la guanyadora ha estat la russa Olimpia Ivanova. Eva Pérez, que ha tingut una caiguda, ha acabat desena, i Beatriz Pascual, dotzena. D'altra banda, en 400 metres tanques, Jaime Juan ha aconseguit la classificació per a les semifinals. Entre altres proves, avui també es disputen les semifinals dels 400 metres amb David Canal i els 10.000 metres masculins amb José Ríos, Chema Martínez i Ignacio Cáceres.

En la jornada d'ahir, Juan Manuel Molina es va endur el bronze en els 20 km marxa, on el guanyador va ser Paquillo Fernández. La gran decepció per a la delegació espanyola va ser el cinquè lloc de Manuel Martínez en llançament de pes.