Barcelona

Maria del Mar Bonet presenta fins diumenge a la plaça del Rei el seu nou espectacle, "Terra secreta"

Cada any per aquestes dates, Maria del Mar Bonet té una cita amb la plaça del Rei de Barcelona. Aquesta vegada, hi presenta el seu nou espectacle, "Terra secreta". Ahir va fer el primer concert d'un cicle que acabarà diumenge. En la col·lecció de cançons de "Terra secreta" hi ha algunes sorpreses, com el descobriment del vessant poètic de Robert Graves, l'escriptor britànic durant molts anys resident a Mallorca.

Actualitzat

Ahir cap a les vuit del vespre, la plaça del Rei de Barcelona deixava de ser territori turístic per passar a ser, un cop més, territori artístic de Maria del Mar Bonet. La cantant recupera la seva estada durant unes poques nits d'estiu en aquest espai. El nom de l'espectacle que assajava, "Terra secreta".

Les cançons de "Terra secreta" tenen en comú, simplement, que són cançons que agraden a Maria del Mar Bonet i que rarament ha cantat en públic. Els autors més representats són Joan Manuel Serrat, Guillem d'Efak i Ovidi Montllor. En la col·lecció de cançons de "Terra secreta" també hi ha altres sorpreses, com el descobriment del vessant poètic de Robert Graves, l'escriptor britànic durant molts anys resident a Mallorca. Maria del Mar Bonet n'ha escollit el poema "País secret", traduït de l'anglès per la mateixa filla de l'escriptor.

Els quatre recitals, des d'ahir fins diumenge, a la plaça del Rei, serviran a Maria del Mar Bonet per fer el rodatge de les cançons de "Terra secreta" abans de gravar-les en estudi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut