Barcelona

Maria del Mar Bonet celebra els quaranta anys de carrera amb un concert que omple el Palau de la Música

El Palau de la Música ha estat d'aniversari. Maria del Mar Bonet hi ha celebrat els quaranta anys de carrera musical amb un concert que ha omplert el recinte. La cantant mallorquina s'ha fet acompanyar de l'Orquestra Simfònica del Vallès, que ha donat forma a les melodies amb aires mediterranis que caracteritzen les composicions de la cantautora. En aquest recital, que s'ha estrenat en el marc del Festival Únicas, Bonet ha fet un repàs de les cançons més significatives de cada etapa de les seves quatre dècades de carrera.

Actualitzat

Maria del Mar Bonet ha celebrat els quaranta anys de carrera amb l'estrena d'un espectacle simfònic que ha repassat la seva trajectòria. Ha estat la primera vegada que la cantant mallorquina ha fet un recital d'aquestes característiques al costat de l'Orquestra Simfònica del Vallès, un "luxe", segons ha dit la mateixa Bonet. El concert s'ha inclòs en el festival de veus femenines Únicas.

Maria del Mar Bonet ha arribat a aquest aniversari satisfeta de la seva trajectòria. Mirant enrere a aquests quaranta anys, Bonet ha explicat que sense Els Setze Jutges no hauria començat mai a cantar i creu que no s'ha reconegut prou la feina d'aquest col·lectiu emblemàtic de la Nova Cançó.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut