Margallo admet que "ningú sap quants favors devem" per declaracions contra el procés

Indignació i ironia: les reaccions diferents del president Puigdemont i el vicepresident Junqueras a les declaracions de l'exministre d'Exteriors

RedaccióActualitzat

Reaccions diferents del president Puigdemont i el vicepresident Junqueras a unes declaracions de l'exministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, que estan tenint força ressò. Margallo va confessar en un programa de 13TV que des del govern espanyol s'havia negociat en secret amb diversos països per aconseguir manifestacions públiques del màxim d'estats en contra del procés català.


"Ningú sap quants favors devem a una quantitat de gent per haver aconseguit que fessin les declaracions que van fer", va dir.


Puigdemont, indignat

Puigdemont s'hi ha referit en un tuit per exigir explicacions:


Junqueras, a "El matí de Catalunya Ràdio": "Quanta sinceritat"

Per la seva banda, el vicepresident Oriol Junqueras, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", no s'ha mostrat gens sorprès per les declaracions de l'exministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo.

"Quanta sinceritat. Està molt bé que la gent sigui sincera. L'únic que he de mantisar és que quan diu 'nadie sabe' s'equivoca, sí que ho sabem. La nostra feina també és saber aquest tipus de coses."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut