En un pla mig, el candidat de Catalunya Sí Que Es Pot a Girona, Marc Vidal, davant l'ABS Moisès Broggi de l'Escala, aquest dimecres 23 de …
En un pla mig, el candidat de Catalunya Sí Que Es Pot a Girona, Marc Vidal, davant l'ABS Moisès Broggi de l'Escala, aquest dimecres 23 de setembre. (Vertical)

Marc Vidal denuncia que el personal sanitari de les comarques gironines s'ha reduït un 15% amb el govern de CiU

L'Escala (ACN).- El candidat de Catalunya Sí Que Es Pot a Girona (CSQEP), Marc Vidal, ha criticat la gestió en matèria de salut del govern de CiU. Segons posa de manifest, s'ha reduït un 15% el nombre de treballadors del sector des del 2010 i, els que es mantenen, han patit una retallada de sous del 25%. En una visita a l'Escala, el candidat ha criticat que CiU ha volgut "privatitzar" serveis i ha posat com a exemple el concurs per a la gestió de l'ABS del municipi (que s'ha aturat en dues ocasions i encara està pendent). Vidal també ha carregat contra el projecte CIMS d'unificació de la gestió del Josep Trueta i el Santa Caterina i ha demanat aturar-lo perquè genera una "pèrdua de qualitat assistencial".

Actualitzat
Anar al contingut