Motociclisme

Marc Márquez torna a volar a la "qualy" i s'emporta la "pole position" a Xest, seguit per Lorenzo i Pedrosa

La igualtat entre Marc Márquez i Jorge Lorenzo, els dos màxims aspirants al títol de MotoGP, és màxima. En la sessió de qualificació del Gran Premi del País València de motociclisme, el pilot cerverí ha demostrat les seves intencions i s'ha emportat la novena "pole position" de la temporada després de tornar a batre el rècord del circuit de Xest. Márquez ha estat el més ràpid seguit per Lorenzo i Dani Pedrosa, que ha completat la primera línia de la graella.

Actualitzat

La igualtat entre Marc Márquez i Jorge Lorenzo, els dos màxims aspirants al títol de MotoGP, és màxima. En la sessió de qualificació del Gran Premi del País València de motociclisme, el pilot cerverí ha demostrat les seves intencions i s'ha emportat la "pole position" després de tornar a batre el rècord del circuit de Xest. Márquez ha estat el més ràpid, seguit per Lorenzo i Dani Pedrosa, que ha completat la primera línia de la graella.

Per novè cop aquesta temporada, Márquez ha marcat el millor temps de la sessió. Lorenzo, el vigent campió de la categoria reina, ha tingut alguns problemes mecànics amb la seva Yamaha. De fet, ha hagut de passar per boxs per canviar de moto i intentar, sense èxit, rebaixar el crono de Márquez. Al final de la "qualy", el líder del campionat ha tingut un petit ensurt sense conseqüències. Aquest diumenge, per ser campió, en té prou si queda entre els quatre primers i ha quedat clar que no pensa fer un pilotatge conservador.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut