Márquez es retroba amb una "pole" estratosfèrica a Motorland (Foto: EFE).
Márquez es retroba amb una "pole" estratosfèrica a MotorLand (Foto: EFE).
Motociclisme

Marc Márquez s'anota una "pole" estratosfèrica a Motorland

Marc Márquez ha tornat a donar un cop d'autoritat a Motorland després d'adjudicar-se amb fermesa una "pole" estratosfèrica. En Moto2 Maverick Viñales sortirà el primer per primera vegada en la categoria. En Moto3, Àlex Rins s'ha adjudicat la "pole position" en un circuit on ja va guanyar la temporada passada.

Actualitzat

Marc Márquez ha tornat a donar un cop d'autoritat a Motorland després d'adjudicar-se amb fermesa una "pole" estratosfèrica. En Moto2 Maverick Viñales sortirà el primer per primera vegada en la categoria. En Moto3, Àlex Rins s'ha adjudicat la "pole position" en un circuit on ja va guanyar la temporada passada.

Marc Márquez ha tornat a deixar ben clar qui és l'actual rei del motociclisme. La caiguda en l'últim gran premi havia generat algun dubte sobre la fermesa del líder de MotoGP, però al circuit de Motorland el Tro de Cervera ha fet una "pole" estratosfèrica que el converteix en el màxim favorit a la victòria en la cursa de diumenge. El seu principal enemic serà Dani Pedrosa.

Les Honda s'han adaptat a la perfecció al traçat aragonès. En canvi, Yamaha sembla que patirà. Pol Espargaró, quart, ha estat el millor de la marca, amb Rossi en la sisena posició i Lorenzo setè. Ducati també ha fet un pas endavant, amb Ianone tercer. Dovicioso, en canvi, ha anat per terra quan buscava la volta ràpida.

Primera pole per Maverick

El campió del món de Moto3, Maverick Viñales (Kalex), ha aconseguit la seva primera "pole position" en la categoria de Moto2. D'aquesta forma Viñales ha arrodonit un dia en el que també havia dominat en la tercera sessió d'entrenaments lliures. La primera línia de sortida la completaran Johann Zarco (Caterham Suter) i Mika Kallio (Kalex).

Tito Rabat (Kalex) sortirà des de la segona fila, entre Franco Morbidelli (Kalex) i Thomas Luthi (Suter). El líder del mundial marcava el millor temps de la sessió de classificació quan ha caigut en la setena volta, quedant sense opcions de millorar el seu registre. Jordi Torres (Suter) també ha caigut, però no ha pres mal. El de Rubí sortirà tretzè.

Àlex Rins, favorit a Motorland

Àlex Rins s'ha adjudicat la "pole position" de Moto3 al Gran Premi de l'Aragó aquest dissabte a Motorland, un circuit on ja va guanyar la temporada passada. Es tracta del quart primer lloc que el català aconsegueix aquest temporada.

En la segona volta, Rins ja s'ha situat tercer, darrere de Jack Miller i Efrén Vázquez, que han dominat la primera part de la sessió. Després d'un problema amb l'embragatge, que ha hagut de ser substituït, el pilot d'Honda ha trobat el ritme òptim per deixar enrere tots els rivals amb un millor temps d'1'58.318.

La primera línia de l'engraellat la completen dues sorpreses: Danny Kent, segon, i Juanfran Guevara, tercer. El murcià, a més, venia de fer el rècord del circuit en els tercers entrenaments lliures amb un 1:57.930 que rebaixava en més de mig segon la marca que fins ara posseïa el mateix Àlex Rins. Finalment, entre els favorits, Miller ha estat quart, Àlex Màrquez, cinquè i Isaac Viñales, setè.

Anar al contingut