Motociclisme

Marc Márquez no dóna treva i domina les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi de França de MotoGP

Marc Márquez busca aquest cap de setmana la cinquena victòria consecutiva al Mundial de MotoGP en el Gran Premi de França i de moment ha fet el millor temps en les dues primeres sessions d'entrenaments lliures al circuit de Le Mans.

Actualitzat

Marc Márquez busca aquest cap de setmana mantenir la seva ratxa impecable en el Mundial de MotoGP. El pilot de Cervera busca la cinquena victòria de la temporada al Gran Premi de França. Serien cinc de cinc, una fita que no aconsegueix ningú des de l'any 1992 -llavors va fer-ho l'autralià Mick Doohan. I pel que s'ha vist en la primera sessió d'entrenaments lliures al circuit de Le Mans, Márquez va directe a aconseguir aquesta cinquena victòria.

L'actual campió del món de MotoGP ha estat el més ràpid seguit en la primera tanda d'entrenaments davant del seu company a Honda Dani Pedrosa i Valentino Rossi. Jorge Lorenzo ha marcat el quart millor temps al davant d'Álvaro Bautista.

En els segons entrenaments lliures, el pilot de Cervera ha salvat una caiguda; ha tornat a estar molt hàbil per evitar l'accident. Ha dominat també la sessió amb autoritat i ha batut el rècord del circuit que tenia Dani Pedrosa. El pilot vallesà ha quedat finalment cinquè i ha ajudat Andrea Iannone a fer el segon millor temps, ja que l'italià s'ha col·locat a roda de Dani i ha aprofitat l'aspiració. Lorenzo és setè i Aleix Espargaró novè. Bradley Smith ha caigut, però no s'ha lesionat. 

En Moto3, el millor temps en els primers lliures l'ha fet l'empordanès Isaac Viñales. Segona plaça per a Efrén Vázquez, seguit d'Àlex Márquez i Àlex Rins. L'actual líder del Mundial, l'australià Jack Miller, ha marcat el sisè millor registre.

I en Moto2, el més ràpid ha estat el català Tito Rabat, que ha estat capaç de batre el rècord del circuit tot i córrer infiltrat per una pedra al ronyó. El pilot barceloní, que lidera el Mundial, ha estat el millor seguit d'Alex de Angelis i Thomas Luthi, mentre que Maverick Viñales només ha pogut ser dotzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut