Motociclisme

Marc Márquez: "És un somni fet realitat. Volia pujar a MotoGP amb un títol"

El cerverí Marc Márquez ha reconegut després d'aconseguir el títol mundial de Moto2 que "un dels objetius pels quals em vaig quedar en aquesta categoria l'any passat és perquè volia pujar a MotoGP amb el títol". Márquez ha assegurat que "és un somni fet realitat i que el més bonic és pujar de cilindrada amb un mundial perquè si no tornar enrere mai és fàcil".

Actualitzat
Márquez ha aconseguit un doble objectiu: passar a MotoGP sent campió del món, el que ell desitjava: "Un dels objetius pels quals em vaig quedar en aquesta categoria l'any passat és perquè volia pujar a MotoGP amb el títol". Márquez ha assegurat que "és un somni fet realitat i que el més bonic és pujar de cilindrada amb un mundial perquè si no tornar enrere mai és fàcil".

Márquez
ha revelat que "no teníem la millor posada a punt en aquesta cursa però tot i així hem volgut donar el màxim i seguir el Pol Espargaró però m'he adonat que no podia i m'he aconformat d'estar amb Redding fins que ha arribat West".

El pilot de Cervera acabarà el mundial al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, on tornarà a celebrar el títol mundial. Al Marc li han preguntat si no li fa res no portar el número 1 l'any vinent a MotoGP (en canviar de categoria no ho pot fer): "Tant me fa, el meu número és el 93. El portaria encara que em quedés a Moto2. És el meu número i el que m'agrada portar".



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut