Motociclisme

Marc Márquez domina amb autoritat la segona sessió d'entrenaments de 125 cc a Jerez

Marc Márquez pot ser un dels més ferms candidats al títol mundial de 125 cc si quan comença el campionat es confirma el potencial que el cerverí està exhibint en aquest tram final de pretemporada. El jove pilot d'Aprilia ha superat tots els rècords del vuitè de litre al circuit de Jerez, amb una exhibició incontestable durant la segona sessió d'entrenaments celebrada aquest diumenge al traçat gadità. Márquez no només ha marcat el millor temps de tot el cap de setmana sinó que també ha superat la "pole" de la temporada passada, la volta ràpida i el rècord del circuit de la categoria.

Actualitzat
El pilot lleidatà ha estat el clar dominador de la jornada, exprimint la seva nova Arpilia i confirmant que la temporada pot ser molt prometedora un cop deixada enrere l'etapa amb KTM.

Ja en la sessió del matí, Márquez ha deixat el cronòmetre amb un temps d'1.46.492 que ha deixat en nimietats tant la "pole" del GP de Jerez de la temporada passada (1.48.237 signat per Héctor Simón), com el rècord del circuit en el vuitè de litre (1.47.057, també en mans de Simón) i la volta ràpida del traçat en la categoria (1.46.937 en mans de Mattia Passini des de 2006). A la tarda el cerverí no ha estat tan ràpid però ha deixat una marca igualment contundent (1.46.875), inabastable per a la resta de pilots.

Al seu darrere, Nico Terol, Pol Espargaró, Efrén Vázquez i Sandro Cortese només han pogut mirar-s'ho de lluny sense ser capaços de baixar del minut i 47 segons.  

Takahashi mana en Moto2

En Moto2, el japonès Takahashi ha estat el més ràpid de la jornada, i ha superat els temps registrats dissabte per Toni Elías. Scott Redding ha acabat segon tot just per davant d'Anthony West, Stefan Bradl i el català.

Dilluns es disputarà la tercera i última sessió d'entrenaments de Moto2 i 125 cc abans de l'inici del Mundial amb el GP de Qatar d'aquí a 15 dies.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut