Dakar

Marc Coma es retira del Dakar després d'un accident i ha de ser evacuat amb helicòpter

Males notícies al Dakar. El fins ahir líder en motos, Marc Coma, i el fins al moment sisè a la classificació, Isidre Esteve, han caigut durant l'etapa d'avui, la tretzena. Coma ha caigut en el quilòmetre 56 i ha hagut de ser evacuat amb helicòpter al campament situat a l'arribada d'aquesta etapa, la ciutat senegalesa de Tambacounda. Esteve ha caigut en el quilòmetre 148, i ha decidit esperar l'arribada d'assistència. L'etapa d'avui l'ha guanyat el francès Cyril Despres, que és l'actual líder.

Actualitzat

El català Marc Coma, líder de la classificació de motos del Ral·li Dakar i guanyador de la passada edició, s'havia perdut pocs quilòmetres després de l'inici de l'etapa i pilotava per una pista paral·lela a l'oficial quan ha caigut. Tot i que la seva vida no corria perill, el pilot ha estat traslladat en helicòpter al campament situat a l'arribada d'aquesta etapa, la ciutat senegalesa de Tambacounda. Coma ho tenia tot de cara per revalidar el títol, ja que avantatjava amb gairebé més d'una hora el seu màxim perseguidor, el francès Cyril Despres.

Per la seva banda, Isidre Esteve ha tingut caiguda que no li ha fet cap lesió, però que ha deixat destrossada la moto. Guanyador de dues etapes en aquesta edició, Esteve ja havia caigut durant la desena etapa, però no va tenir conseqüències greus i va poder continuar. Esteve ha preferit esperar assistència per seguir endavant.

L'etapa d'avui l'ha guanyat el francès Cyril Despres, que ara passa a liderar la classificació. Despres, guanyador l'any 2005 i subcampió l'any passat, s'ha imposat al sud-africà Tom Classen i al nord-americà Chris Blais. El francès lidera la general amb més de 35 minuts de marge sobre el seu compatriota i company d'equip, David Casteu.

En cotxes, victòria d'etapa de Carlos Sainz. En la general, Stephane Peterhansel és líder, Sainz novè i Nani Roma tretzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut